Nieuwe planning!

Helaas hebben we vanaf maart 2020 alle geplande trainingen moeten cancellen in verband met de corona maatregelen. Maar gelukkig kunnen we vanaf september 2020 ( op gepaste afstand) de trainingen weer oppakken.

Dit betekent wel dat we ons aan de actuele RIVM richtlijnen moeten houden. De trainingen worden aangeboden in ruime locaties en het aantal deelnemers is aangepast ( kleinere groepen). Ook zullen we een triagegesprek met iedere deelnemer houden voor aanvang. We vertrouwen erop dat ieder zijn verantwoordelijkheid kent en zich afmeldt voor de training als je ziek bent.

Alle kaderleden hebben een Nieuwsbrief (link)  ontvangen en ook op alle clubhuizen hangt  nu de kalender aan de muur.

De nieuwe trainingskalender is  ook hier te vinden met alle links naar de inschrijfformulieren in SOL  De trainingen worden ook via Facebook breed bekend gemaakt.

Omdat de groepen voor de trainingen kleiner zijn dan gewend, kan het zijn dat de inschrijving al snel vol zit. Door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kun je aangeven dat je op de wachtlijst wil voor een training of workshop. We kunnen dan samen met je naar een oplossing zoeken door bijvoorbeeld een extra training te organiseren..

de actuele TRAININGSKALENDER!

Kijk snel of er iets interessants voor jou bij zit! lees verder >>

De Teamleiderstraining

We proberen je tijdens de training zelf te laten ontdekken wat jouw taken als teamleider (kunnen) zijn en om je in staat te stellen jouw eigen team draaiende te houden. Na afloop van de hele training hopen we dan ook, dat je weet wat je kan doen als teamleider, maar ook hoe beter / anders. Verder denken we jou van tips te kunnen voorzien over het delegeren van taken, het enthousiasmeren van teamleden en het vormen van een team. We bieden je de handvatten om competenties te ontwikkelen die je als gekwalificeerd teamleider zeker nodig hebt.

De teamleiderstraining van voorjaar 2020 wordt gemaakt op 22 september aanstaand.

Voor het voorjaar van 2021 staat nog geen teamleiderstraining gepland. Mocht je toch alvast je belangstelling hiervoor kenbaar willen maken , stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops en modules voor je kampkwalificatie

Vanaf 15 november 2020 starten de trainingen voor je kampkwalificatie ! We beginnen namelijk op tijd met de voorbereidingen en daarbij word je een handje geholpen met  de Module “Organisatie op kamp”

Maar heb je nog inspiratie nog voor een goed programma met een geweldig thema of wil je je kennis over EHBO nog even opfrissen, dan ben je bij de SARR in het voorjaar aan het juiste adres!

Sommige workshops zijn ook toegankelijk voor niet-leidinggevenden: denk maar eens aan de vrijwilligers die meegaan als kookstaf of de penningmeesters die een begroting moeten kunnen maken. Koken voor groepen is een workshop waarin theorie en praktijk samen komen.

OOK NIEUW: DE AFSLUITER

Op vrijdagavond 11 juni 2021 kun je deelnemen aan de workshop “Kampvuur leiden”. We gaan dan in ieder geval een vuurtje stoken met alles erop en eraan! Je gaat gegarandeerd met veel inspiratie weer naar huis en na je zomerkamp raakt iedereen niet meer uitgepraat over jullie geweldige bonte avond!