Nieuwe planning!

In de december is het team van Scouting Academy Rotterdam Rijnmond weer bij elkaar gewest om de planning voor het komende half jaar in kaart te brengen.

Zodra deze trainingen in SOL open staan voor inschrijvingen wordt dit breed bekend gemaakt.

Scouting Academy Rotterdam Rijnmond PRESENTEERT: Teamleiderstraining op 20 maart, 3 april  en 29 mei 2018!!

Sinds jaren weer terug van weggeweest in onze regio’s!

We proberen je tijdens de training zelf te laten ontdekken wat jouw taken als teamleider (kunnen) zijn en om je in staat te stellen jouw eigen team draaiende te houden. Na afloop van de hele training hopen we dan ook, dat je weet wat je kan doen als teamleider, maar ook hoe beter / anders. Verder denken we jou van tips te kunnen voorzien over het delegeren van taken, het enthousiasmeren van teamleden en het vormen van een team. We bieden je de handvatten om competenties te ontwikkelen die je als gekwalificeerd teamleider zeker nodig hebt.

de actuele TRAININGSKALENDER!

Kijk snel  of er iets interessants voor jou bij zit! lees verder >>

Workshop-dag

Op 10 juli willen we graag een workshop-dag aanbieden met in ieder geval een workshop “primitief koken”.

Daarnaast is het de bedoeling dat er workshops worden aangeboden waar jij behoefte aan hebt.
We willen jullie ideeën en wensen voor deze Workshop-dag graag verzamelen aan de hand van een kort inventarisatieformulier.
Deze kun je invullen door het klikken op de volgende link: https://goo.gl/forms/sdV4yg7RIFMczuMt2