Even voorstellen....

De scouting Academy Rotterdam Rijnmond (SARR) bestaat uit een team van ervaren en deskundige praktijkcoaches, trainers, instructeurs en gast-trainers en of instructeurs. Ook hebben we een penningmeester en gegevensbeheerder.

De SARR is een overkoepelend trainingsorgaan voor 2 regio’s, namelijk: Regio Maasdelta en Regio Rond de Rotte. Beide regio’s zorgen samen voor de financiering van de trainingen en daarom zit er in ieder regiobestuur ook een vertegenwoordiger van de SARR.  

 

 In de regio Maasdelta is Eric Brouwer bestuurslid met het taakgebied “Scouting Academie”

In de regio Rond de Rotte is John Harreman bestuurslid namens de Scouting Academy Rotterdam Rijnmond.

 

Het kernteam

Om de dagelijkse gang van zaken te regelen, heeft de SARR een kernteam, bestaande uit:

John Harreman: Penningmeester en gegevensbeheerder. Hij zorgt voor de inschrijfformulieren in SOL, onderhoud de contacten met de groepen die hun clubhuis ter beschikking stellen voor het houden van de trainingen en verzorgt de “catering” tijdens de training.

Raju: Onze contactpersoon communicatie, draagt zorg voor alle berichtgeving op de website en de sociale media. Je kunt hem ook vaak tegen komen op regio-activiteiten, waar hij graag reclame maakt voor de SARR.

 Marianne Wildenberg: vraagbaak/ beantwoorden van alle inhoudelijke vragen die via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de SARR binnenkomt. 

 

Trainers, gast-trainers en instructeurs:

 

Marianne Wildenberg  
Jan de Jong  
Mark van Houwelingen  
Christa Harreman  
Raju

Lex de Raaij

Martin Helmich
Edwin van Putten
Stella Fletterman
Kevin van Hengel
Celeste Buitelaar  
Maarten van der Drift  
Jesse van de Wijngaart

 

 

 

 

Praktijkcoaches

 

Job Kleinendorst  
Frans Luijten
Edward Hoogeveen
Maarten Heinsbroek
Marianne Wildenberg