Een mooie kans doet zich voor! Scouting Nederland heeft gesproken met het Register voor Belastingadviseurs, waardoor nu een unieke mogelijkheid is om financiële workshop voor Scoutingpenningmeesters te organiseren.

 

Vrijwilligers van Register Belastingsadviseurs (RB) (http://www.rb.nl) hebben samen met het Kennisnetwerk van Scouting Nederland (www.scouting.nl/kennisnetwerk) een leuke workshop samengesteld waarin ze je in een avondje de in's en out's van goed Penningmeesterschap mee willen geven. De workshop geeft je onder andere handvatten voor de basis van boekhouden met vooral ook ruimte voor uitwisseling en vragen, en natuurlijk krijg je goede tips over het besparen van kosten en dergelijke.

 

Het Huishoudelijk Reglement van Scouting Nederland zegt trouwens, dat je als groeps- of stichtingsbestuur gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de financiën van jouw vereniging/stichting. Bij deze dagen we je dan ook uit om bijvoorbeeld de groeps- of stichtingsvoorzitter mee te nemen naar deze avond. Want ook voor hem of haar is er veel belangrijke informatie te halen.

 

Workshopavond

Details

  • Workshop: Scouting Financiën 
  • op maandag 28 november
  • van 19.30 - 21.30 uur
  • aan de Korperweg 8, Rotterd

Aanmelden kan door in te loggen binnen SOL (Scouting Online)
en vervolgens te klikken op de vogende link: https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=16007

 

Met hartelijke scoutinggroet,

 

Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond