werven en behouden van Vrijwilligers

Project Vrijwilligers werven en behouden voor groepen

Een van de speerpunten uit het project Groepsontwikkeling  is het werven en behouden van vrijwilligers. Welke groep heeft geen behoefte aan nieuwe vrijwilligers?

Daarom is er landelijk een project gestart om binnen alle regio’s over dit onderwerp een training aan te bieden.

In onze regio’s wordt de training aangeboden op zaterdag 25 november.

Omdat vrijwilligers werven een groepsaangelegenheid is, willen we graag dat iedere groep zich inschrijft met (bij voorkeur) de groepsbegeleider, eventueel nog een tweede bestuurslid en minimaal 1 lid van de speltakleiding. Maximaal kunnen groepen zich dus met 3 personen inschrijven.

Er kunnen per regio ook maximaal 6 groepen ( = 18  personen) inschrijven.

Is er veel animo voor de training dan kunnen we mogelijk in februari 2018 nog een tweede ronde organiseren.

Interesse? schrijf je dan in.

Log eerst in op SOL en klik voor op de link: https://sol.scouting.nl/index.php?task=as_registration&action=add&button=&frm_id=17642

Heb je nog vragen over deze training, stel ze dan aan de trainers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.