Praktijkbegeleidersbijeenkomst 9 juni

Een avond om kennis en ervaringen met elkaar te delen

Als praktijkbegeleider bewaak en optimaliseer je de kwaliteit van het spel en de vrijwilligers in de groep. Op donderdag 9 juni organiseren we speciaal voor alle praktijkbegeleiders in de regio's Rond de Rotte en Maasdelta een bijeenkomst waar de punten waar je in de praktijk tegen aan loopt centraal staat. Daarnaast informeren we je over nieuwe kwalificaties die behaald kunnen worden, zoals voor de Rover scouts, en andere grote projecten die er aan komen.

Voor wie:         Alle praktijkbegeleiders uit de regio's Maasdelta en Rond de Rotte

Datum:            donderdag 9 juni

Tijden:             19.00 – 21.30 uur
Locatie:            Scouting Hoogvliet

Rietvoornstraat 40

3192 BN Hoogvliet Rotterdam

Parkeren graag aan Park Vossendijk!

Inschrijven:     https://sol.scouting.nl/?task=as_registration&action=add&frm_id=15125

We hopen je snel te zien!

Met hartelijke groet,

Scouting Academy Rotterdam-Rijnmond