23 oktober,  zondag ochtend 09:30 uur

Trainers: leden van de MES

Korte introductie training, welkom en rondje voorstellen.

Wie ben je en wat doe je binnen scouting en wat zijn je verwachtingen van de training.

er zijn 8 deelnemers van voornamelijk welpenspeltakken van verschillende groepen uit de regio's Maasdelta en Rond de Rotte

Doel van de avond:
basis vaardigheden EHBO

3 ervaren trainers van de Medische en EHBO stam  leiden deze ochtend. op voorhand hebben alle deelnemers een Online snelcursus Eerste Hulp van het Rode Kruis gedaan en de daarbij behorende E-learning module behaalt :

De digitale vaardigheidstraining bestaat uit  drie onderdelen"theorie, kennistest en een vaardigheidstoets. de digitale vaardigheidstraining is succesvol doorlopen bij een totaal resultaat van 90% of meer. de vaardigheidstoets telt daarbij het zwaarst (60%).

de training is onderverdeeld in 2 blokkken waarbij in de ochtend gefocust wordt op de algemene incidenten zoals bewusteloosheid, (snij)wonden, oververhitting/onderkoeling en verstikking. Het tweede blok is gericht op specifieke situaties situaties die vaker voorkomen binnen scouting.

Voor elk onderdeel wordt gekeken naar de deelcompetentie en de uitvoering van de volledige handeling

foto's van de oefeningen.

zou je ook graag deze of 1 van de andere trainingen doen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scouting Academy Rotterdam Rijnmond